Videoproductie | DAV Producties

Op zoek naar een partij die een bedrijfsvideo, instructievideo, productvideo of aftermovie voor u kunt maken? Of bent u juist op zoek naar iemand die evenementen live kan vastleggen? DAV Producties is een videoproductiebedrijf met jaren ervaring.

Meer dan woorden

Videocommunicatie is een krachtig middel om verhalen of informatie over te brengen. Beelden zeggen immers vaak meer dan woorden. Bedrijven, maar ook bijvoorbeeld politieke partijen en overheidsinstanties krijgen bijvoorbeeld een stem en een gezicht met een bedrijfsfilm. Klanten, sponsors en financiers informeert en overtuigt u met een kwalitatieve videoproductie.

Niet alleen is een videoproductie een efficiënte manier om informatie of een verhaal over te brengen. Wanneer u een evenement laat vastleggen op video kunnen u én de deelnemers de dag herbeleven door deze aftermovie te bekijken!

Videoproductie door DAV Producties


DAV Producties onderscheidt zich door betrokkenheid en serieuze aanpak. Van de voorbereiding tot en met het eindproduct, het uitgangspunt van elk project van DAV Producties bent u als klant. Samen bekijken we welke boodschap overgebracht moet worden en voor welke doelgroep de video bedoeld is.

De volgende stap is een creatieve sessie, samen met u, om tot het beste resultaat te komen. Een mogelijke vervolgstap is het opstellen van een kort draaiplan en een script. Na de opname en de montage denken we mee om uw video zo goed mogelijk in de praktijk in te zetten. Denk hierbij aan plaatsing op sociale media en verwerking binnen uw website of webshop.

Neem nu contact op


Wilt u meer informatie over videoproducties en de kosten die hieraan verbonden zijn? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Neem direct contact met ons op via het contactformulier.Bent u geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan

Enkele klanten

Een greep uit ons brede portfolio.