Webcast of webinar

Heeft u een congres, conferentie of college en wilt u hiermee een groter publiek bereiken dan alleen de mensen in de zaal? Of bevindt uw spreker zich aan de andere kant van de wereld? DAV-producties zorgt voor een webcast, waarbij u ervoor kunt kiezen om uw boodschap live weer te laten geven via internet.

Alle technische zaken voor uw webinar geregeld.

Wij regelen voor u de gehele technische kant van uw webcast of webinar. Van audio en video, tot visagie en het streamen van uw webcast. Wij hebben alle kennis en middelen in huis om uw webinar een succes te laten worden. U zorgt voor de locatie en de inhoud, wij voor de rest.

Hoe wilt u uw webcast houden?
  • Met of zonder publiek?
  • Met de mogelijkheid om interactieve vragen te laten stellen via het internet?
  • Met één of meerdere camera’s?
  • Tegelijkertijd met een presentatie, terwijl ook het videobeeld van uw spreker wordt gestreamd?
  • Op één of verspreid over meerdere locaties? Met daarbij verschillende sprekers waar dan ook ter wereld

Waarom DAV voor uw webcast?

Wij kennen de technische mogelijk- en onmogelijkheden in videocommunicatie en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. We streven altijd naar nóg betere producten.

De betrokkenheid en het inlevingsvermogen van DAV Producties geven een duidelijke meerwaarde aan uw kwalitatieve audiovisuele productie. Wij leven ons in uw organisatie, doelgroepen en doelstellingen in en brengen vervolgens op een creatieve en eigentijdse manier leven in uw communicatieboodschap!

Direct een offerte voor uw webinar?

Heeft u interesse in DAV als technische partij voor uw webcast of webinar? Laat dan gerust uw gegevens achter middels ons offerteformulier of neemt u direct contact op.

De kosten van een webinar zijn van een aantal factoren afhankelijk. Onder andere: het aantal kijkers, de locatie en het aantal sprekers.
Een webinar met 1 camera kunnen wij realiseren vanaf €850,-.Webcast of webinar

Neem contact op

Webinar of webcast al vanaf €850,-
Neemt u direct contact op voor meer informatie.

T (010) 234 18 36
M 06 52 715 197

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan

Enkele klanten

Een greep uit ons brede portfolio.