Over DAV

Over DAV

Inleven in uw organisatie

DAV Producties werkt met de nieuwste cameratechnieken en heeft beschikking over uitstekende studiofaciliteiten. Wij kennen de technische mogelijk- en onmogelijkheden in videocommunicatie en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. We streven altijd naar nóg betere producten.

De betrokkenheid en het inlevingsvermogen van DAV Producties geven een duidelijke meerwaarde aan uw kwalitatieve audiovisuele productie. Wij leven ons in uw organisatie, doelgroepen en doelstellingen in en brengen vervolgens op een creatieve en eigentijdse manier leven in uw communicatieboodschap!

Werkwijze

DAV Producties onderscheidt zich door de betrokkenheid en serieuze aanpak, vanaf de voorbereiding tot en met het eindproduct. Het uitgangspunt van elk project van DAV Producties bent u als klant. Welke boodschap wilt u overbrengen, wie is uw communicatiedoelgroep en wat uw doel? Na de uitgebreide briefing volgt een brainstormsessie met het creatieve team.

In overleg met u ontwikkelen we een storyboard dat de boodschap overbrengt en een plan van aanpak voor de optimale presentatie en verspreiding van die boodschap. Social media en websites, om op een eigentijdse en effectieve manier informatie te delen, bieden daar naar ons idee vaak uitgelezen kansen voor.

Over DAV