Over DAV

Over DAV

Een shift van offline- naar online events

In de afgelopen jaren is er de vraag naar onze diensten erg veranderd. Waar wij voorheen veel videoproducties draaiden (en nog steeds met plezier doen), daar is er nu een behoefte ontstaan voor online en on-demand events.

DAV speelt hierop in door evenementen toegankelijk te maken voor een online publiek. Denk hierbij aan webinars of live streams, zoals lezingen, liveshows of tafelgesprekken.

Daarnaast is de podcast een erg populair middel geworden om bepaalde nichemarkten te bereiken. Hierin verzorgt DAV Producties totale technische ontzorging, zodat u zorgeloos de diepte in kunt gaan over uw onderwerp.

Een team specialisten en freelancers

DAV Producties is een klein en toegankelijke videopartner. Ons team is breed en rijk aan specialisten en freelancers. Waardoor wij erg flexibel én specifiek te werk kunnen gaan. In het proces u zo goed mogelijk van dienst te zijn fungeren wij als sparringpartner én uitvoerder.

DAV Producties onderscheidt zich door de betrokkenheid en serieuze aanpak, vanaf de voorbereiding tot en met het eindproduct. Het uitgangspunt van elk project van DAV Producties bent u als klant. Welke boodschap wilt u overbrengen, wie is uw communicatiedoelgroep en wat uw doel? Na de uitgebreide briefing volgt een brainstormsessie met het creatieve team.

Over DAV