AV Productie | DAV Producties

Bent u op zoek naar iemand die zowel op technisch als op creatief vlak uw AV producties en evenementen kan uitvoeren of ondersteunen? Van voorbereiding en opname tot edit staat DAV Producties u bij.

AV producties


De betrokkenheid en het inlevingsvermogen van DAV Producties dragen bij aan uw kwalitatieve av productie. Wij leven ons in uw organisatie, doelgroepen en doelstellingen in. Zo zorgen wij op een creatieve en eigentijdse manier dat uw communicatieboodschap gaat leven!

DAV Producties heeft meerdere producties gedraaid voor televisie en produceert productvideo’s, bedrijfsfilms en aftermovies. DAV Producties is in te zetten voor verschillende soorten producties en opdrachten! Ook kunnen wij in audiovisuele apparatuur en productie voorzien voor congressen, live-registraties en evenementen.

Projecten


DAV Producties is de partij die u zoekt als u alle aspecten van de av productie tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Niet alleen kunnen wij zorgen dat alles wat met video en audio te maken heeft vlekkeloos loopt. DAV Producties is ook in te zetten voor het afnemen van interviews, het maken van een sfeerimpressie of het ter plekke registreren van sprekers/panels voor live uitzending.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van video’s en de kosten die hieraan verbonden zijn? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Neem direct contact met ons op via het contactformulier!Bent u geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan

Enkele klanten

Een greep uit ons brede portfolio.