Audiovisueel specialist | Evenementen & AV projecten

Bent u op zoek naar een audiovisueel specialist? Iemand die zowel op technisch als op creatief vlak uw AV projecten en evenementen kan uitvoeren of ondersteunen? DAV Producties staat u bij. Van voorbereiding en opname tot edit.

Audiovisuele producties

De betrokkenheid en het inlevingsvermogen van DAV Producties geven een duidelijke meerwaarde aan uw kwalitatieve audiovisuele productie. Wij leven ons in uw organisatie, doelgroepen en doelstellingen in. Vervolgens brengen wij op een creatieve en eigentijdse manier leven in uw communicatieboodschap!

DAV Producties is in te zetten voor verschillende soorten producties en opdrachten. Zo hebben wij eerdere producties gedaan voor televisie, produceren wij productvideo’s, bedrijfsfilms en aftermovies. Ook kunnen wij in audiovisuele apparatuur en productie voorzien voor congressen, live-registraties en evenementen.

Evenementen

Als u een partij zoekt die alle audiovisuele aspecten van uw evenement regelt, dan is DAV Producties de partij die u zoekt. Niet alleen kunnen wij zorgen dat alles wat met video en audio te maken heeft vlekkeloos loopt. DAV Producties is ook in te zetten voor het afnemen van interviews, het maken van een sfeerimpressie of het ter plekke registreren van sprekers/panels voor live uitzending. DAV Producties is inzetbaar voor alle soorten events en bijeenkomsten, zowel in de voorbereiding als tijdens een evenement.

Neem nu contact op

Wilt u meer informatie over het maken van productvideo’s en de kosten die hieraan verbonden zijn? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Neem direct contact met ons op via het contactformulier!Bent u geïnteresseerd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan

Enkele klanten

Een greep uit ons brede portfolio.